2013. gada 19. nov.

Valmieras bibliotēkas apmeklējums


15.novembrī 14 Ludzas reģiona bibliotekāri devās pieredzes apmaiņas braucienā uz Valmieras integrēto bibliotēku.
Mūs sagaidīja bibliotēkas direktore Daiga Rokpelne, kura izstāstīja par jaunās Valmieras bibliotēkas celtniecību, projekta niansēm, iedzīvošanos jaunajās telpās utt.
Protams, ka katru ienācēju priecē un sajūsmina jaunās un plašās telpas, lielie logi, pa kuriem paveras skats uz jauno tiltu un pilsētu. Arī jaunās un mūsdienīgās bibliotēkas mēbeles un plaukti atstāj paliekošu iespaidu un saprotams, ka bibliotēkas apmeklētājiem šeit ir patīkami uzturēties un rodas vēlme atgriezties vēlreiz.
Sīkāk par bibliotēkas darbību mums stāstīja nodaļu vadītājas un ekskursijā pa bibliotēku un pilsētu mūs pavadīja galvenā bibliotekāre Agita Lapsa.
Paguvām apskatīt arī Kocēnu novada Kocēnu pagasta 1.bibliotēku un Burtnieku novada Valmieras pagasta bibliotēku.









2 komentāri:

  1. Dzīve ir laba, ja tev ir tavs mīļais, es to saku, jo, kad man bija problēmas ar savu mīļāko, es nekad neredzēju dzīvi kā labu lieta, bet, pateicoties AGBAZARA TEMPLE Dr AGBAZARA, lai palīdzētu man nodot pareizrakstību atnesa mani mīļāko pie manis 48 stundu laikā. Mans vīrs mani atstāja citai sievietei pēc 7 gadu ilgas laulības, bet Dr.AGBAZARA man palīdzēja nodot burvību, kas 48 stundu laikā viņu atveda pie manis. Es nedomāju jums pastāstīt sīkāku informāciju par sevi, bet es tikai ieteiktu tiem, kam ir problēmas tur attiecībās vai laulībās, lai sazinātos ar Dr.AGBAZARA TEMPLE, izmantojot šos datus;
    ( agbazara@gmail.com ) vai piezvaniet viņam uz Whatsapp: +2348104102662

    AtbildētDzēst
  2. Every day became a struggle when I found out about my husband’s affair. I couldn’t eat, sleep, work or do anything without thinking about it. Our marriage was on the brink of ending, I could feel it. I decided to try a love spell by Dr.Obodo after I found his details online and I started waiting to see the results.

    In less than a day, he totally changed his attitude towards me and stopped the affair the very same day.

    Thank you so so so so much Dr.Obodo. You’re amazing!!if you need help here
    E-mail : templeofanswer@hotmail.co.uk
    Whatsapp: +(234)815 542548-1

    AtbildētDzēst